Miután elkezdesz gépelni, javaslatok fognak megjelenni. Az áttekintéshez használd a felfelé és lefelé mutató nyilakat. A kiválasztáshoz használd az Enter billentyűt. Ha a kijelölt rész egy kifejezés, akkor a kifejezés kerül be a keresésbe. Ha a javaslat egy link, akkor a böngésző erre az oldalra navigál.
Útmutató
Házigazda

A hirdetésed elnémítása, kikapcsolása vagy inaktiválása

Ha nem szeretnél több új foglalást kapni, és nem szeretnéd, hogy a hirdetésed megjelenjen a keresési találatok között, több lehetőséged is van. Válaszd ki, melyik megoldás a legjobb neked.

  • Elnémíthatod a hirdetést egy adott időre – bármilyen rövid vagy bármilyen hosszú időszakra.
  • Kikapcsolhatod a hirdetést, amíg készen nem állsz az új foglalásokra.
  • Inaktiválhatod a hirdetést, ha többé már nem akarod kiadni a helyet – ez akkor lehetséges, ha minden visszaigazolt foglalás lezajlott.

Elnémítás vagy kikapcsolás esetén még fogadnod kell a visszaigazolt foglalással rendelkező vendégeket.

Elnémítás

Hirdetésed szüneteltetése és elrejtése a találatok közül meghatározott időre:

  1. A Hirdetések menüpontban válaszd ki a kívánt hirdetést.
  2. A szálláshely alapvető adatai alatt nyisd meg a Hirdetés állapota lehetőséget, és kattints a Szerkesztés lehetőségre.
  3. Kattints a Szüneteltetve elemre, és válaszd ki az első és az utolsó napot.
  4. Kattints a Mentés lehetőségre.

Ideiglenes kikapcsolás

Hirdetésed eltávolítása határozatlan időre a találatok közül:

  1. Lépj a Hirdetések menüpontba, és válaszd ki a kívánt hirdetést.
  2. A szálláshely alapvető adatai alatt lépj aHirdetés állapota részre, majd kattints a Szerkesztés lehetőségre.
  3. Kattints a Kikapcsolva elemre, és válaszd ki a kikapcsolás okát.
  4. Kattints a Kikapcsolás lehetőségre.

Végleges inaktiválás

Hirdetésed végleges inaktiválása:

  1. Lépj a Hirdetések menüpontba, és válaszd ki a kívánt hirdetést.
  2. A szálláshely alapvető adatai alatt lépj aHirdetés állapota részre, majd kattints a Szerkesztés lehetőségre.
  3. Kattints az Inaktiválás elemre, és válaszd ki az inaktiválás okát.
  4. Kattints az Inaktiválás lehetőségre.

Vedd figyelembe, hogy a hirdetésed inaktiválása nem lesz hatással a vendégeid által rólad írt, illetve az általad a vendégekről írt véleményekre, amelyek továbbra is megjelennek a nyilvános profilokban.

Segített ez a cikk?

Kapcsolódó cikkek

Segítséget kaphatsz többek között a foglalásaiddal vagy a fiókoddal kapcsolatban.
Bejelentkezés vagy regisztráció