Miután elkezdesz gépelni, javaslatok fognak megjelenni. Az áttekintéshez használd a felfelé és lefelé mutató nyilakat. A kiválasztáshoz használd az Enter billentyűt. Ha a kijelölt rész egy kifejezés, akkor a kifejezés kerül be a keresésbe. Ha a javaslat egy link, akkor a böngésző erre az oldalra navigál.
Útmutató

A fiók inaktiválása vagy törlése

Nem szeretnénk, ha elmennél, de ha úgy döntöttél, hogy elhagyod az Airbnb-t, több lehetőséged is van. Ideiglenesen inaktiválhatod a fiókodat, ami lehetővé teszi, hogy később újraaktiválhasd vagy véglegesen törölhesd.

Bármelyikre vonatkozó kérés elküldéséhez látogass el az Adatok kezelése menüpontba webböngészőből (nem az Airbnb alkalmazásban).

Következő lépés

Fiók inaktiválása

Ha inaktiválod a fiókodat:

  • Elrejtjük a profilodat
  • Ha házigazda vagy, elrejtjük a hirdetéseidet
  • Bizonyos információk, például a vélemények, láthatók maradnak másoknak
  • Az Airbnb meg fogja őrizni a fiókadataidat, hogy a jövőben újraaktiválhasd a fiókodat

A fiókod újbóli aktiválásához csak lépj velünk kapcsolatba.

Ha házigazda vagy, a teljes fiókod inaktiválása nélkül is inaktiválhatsz egy hirdetést.

Fiók törlése

Amikor véglegesen lezárod és törlöd a fiókodat:

  • A törlésre vonatkozó kérés elfogadása előtt biztonsági okokból ellenőrizzük a személyazonosságodat
  • Miután feldolgoztuk a kérésedet, véglegesen töröljük a személyes adataidat, kivéve bizonyos információkat, amelyek megőrzését a jogszabályok megengedik vagy előírják, az adatvédelmi szabályzatunkban ismertetettek szerint

Miután töröltük a fiókodat, nem aktiválhatod újra, nem állíthatod helyre az adataidat, illetve nem szerezheted vissza a hozzáférést. Ha újra használni szeretnéd az Airbnb-t, új fiókot kell létrehoznod. Tudj meg többet az adatalanyként téged megillető jogokról.

Megjegyzés: A kontinentális Kínában élő felhasználókra más szabályok és eljárások vonatkozhatnak. További információkért vedd fel velünk a kapcsolatot.

Segített ez a cikk?

Kapcsolódó cikkek

Segítséget kaphatsz többek között a foglalásaiddal vagy a fiókoddal kapcsolatban.
Bejelentkezés vagy regisztráció